Депутати вважають, що чернівчани - це люди «другого» сорту, - Каспрук

25.03.2018 15:40   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук висловив обурення через манери спілкування депутатів міської ради із простими жителями міста, - пише Молодий буковинець.

Про це посадовець сказав у ефірі передачі "Політика", яка вийшла у п’ятницю у прямому ефірі на телеканалі ТВА.

"Послухайте, як деякі депутати говорять з чернівчанами на сесіях. Коли встає один голова комісії, який нібито має опікуватися освітою, і питає директорів шкіл: "А чого ви сюди прийшли? Ідіть працюйте". А хто ти такий взагалі? Хто такий той чи той директор школи, я знаю - він десятки років керує, пройшов шлях від молодого вчителя до керівника установи, він виховав тисячі чернівчан. Яке ти маєш право ставити себе хоч на півміліметра вище цієї людини?", - сказав Каспрук.

"А вони вважають, що всі решта чернівчан - це люди другого сорту. А вони - депутати, вони боги! Ну це дуже швидко закінчується", - додав міський голова.

Як раніше повідомлялося, у листопаді минулого року депутат міської ради від фракції "Свобода" Андрій Кандиба продемонстрував непристойний жест у вигляді середнього пальця міському голові Олексію Каспруку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець