На Буковині вилучили контрабанду

08.02.2020 09:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Путильщині правоохоронці виявили 34,5 тисячі пачок тютюнових виробів.

У прикордонному селищі Селятин Путильського району, група осіб облаштувала підпільні склади зі зберігання підроблених цигарок іноземних марок. Контрафактну продукцію планували нелегально переправляти до однієї з європейських країн.

 
Правоохоронці виявили 34,5 тисячі пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку, підготовлених до «транзиту». За попередньою оцінкою, вартість «товару» становить майже 800 тисяч гривень, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
 

Тривають першочергові процесуальні дії, направленні на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews