СБУ закликає своїх співробітників та всіх громадян дотримуватись карантинних вимог під час травневих свят

30.04.2020 20:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Служба безпеки України закликає громадян упродовж травневих свят дотримуватись умов карантину через поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Завдяки своєчасно вжитим заходам з протидії інфекційному захворюванню в Україні спільними зусиллями вдалося досягти помірних темпів розповсюдження хвороби серед населення.

 

На ранок 30 квітня коронавірусом було вражено майже 10,5 тис. українців, а щоденне зростання кількості нових випадків становить у середньому менше 10%. Найбільш уразливою категорією громадян є особи похилого віку з супутніми хворобами.

Випадки захворювання виявлено також і серед співробітників Служби безпеки України. Тому закликаємо не тільки особовий склад, а й усіх громадян дотримуватися карантинних заходів:

- носити захисні маски у громадських місцях та тримати соціальну дистанцію;

- утриматись від участі у масових та релігійних заходах;

- не залишати помешкань без нагальної потреби;

- не відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові та прибережні зони, спортивні та дитячі майданчики.

Від нашого ставлення до карантинних обмежень залежить життя та здоров’я близьких, а також тривалість карантинних заходів. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews