Тернопільське «Опілля Фірмове» вибороло золоту медаль за високу якість

07.09.2017 11:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Тернопільська пивоварня “Опілля” отримала золоту медаль за високу якість пива "Опілля Фірмове", а також дві срібні медалі за високу якість пива "Опілля Гайдамацьке" та за високу якість квасу хлібного "Опілля Домашній".

Урочиста церемонія нагородження  і оголошення переможців відбулася під час XХ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного в рамках  Всеукраїнської акції «СВЯТО ПИВА-2017». Конкурс відбувається щорічно під егідою галузевої компанії «Укрпиво», що об’єднує українських виробників пива та безалкогольних напоїв.

Оцінка продукції відбувалася за участі професійних дегустаторів з України, Литви, Білорусі, Молдови. Зразки оцінювали методом «сліпої» дегустації, коли експерти не знають, напої якої торгової марки вони дегустують. При визначенні переможців враховується повний комплекс органолептичних показників напоїв: прозорість, колір, повнота смаку, аромат та піноутворення.

«Опілля Фірмове» належить до пива преміум класу у лінійці продукції “Опілля”. Це повносмакове солодове пиво з легким винним присмаком та ароматом. Для виготовлення цього сорту пива термін дозрівання складає не менше ніж 60 діб.

Загалом, «Пивоварня «Опілля» відома своїм асортиментом справжнього "живого пива", що зберігає класичну технологію виробництва пива. Це одне з небагатьох виробництв, де процес доброджування пива відбувається у лагерних танках в підвалах при сталій низькій температурі.

null
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews