Саакашвілі у Чернівцях розповів, чого буде вимагати від влади

Він перерахував закони, які найперше треба ухвалити.

13.09.2017 21:02   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Нестор Махно

– Владники заявили, те, що Саакашвілі в’їхав в Україну – зневага до державного кордону. Вибачте, їхати до себе додому – це зневага?
Це український кордон, і власником його, як і власником України, має бути народ, а не Бурбак, Яценюк, Порошенко, Гройсман чи будь-хто інший, – сказав Саакашвілі, пише - Чернівецький промінь.
 
На його думку, перше, що повинен зробити народ – поставити владу крадіїв на місце. 
 
– Президент – лише менеджер, якщо він ефективний, народ буде його терпіти. Якщо поганий – його треба звільнити, – запевняє Михайло Саакашвілі.
 
За словами керівника Руху нових сил, найперше треба прийняти закон про імпічмент, скасувати недоторканість і ввести механізм відкликання депутатів із парламенту, прийняти закон про всенародний референдум, аби усі головні питання – тарифів, енергетики в цілому, війни та миру, влада могла приймати порадившись із народом.
 
– Ми маємо встановити справжню народну владу та демократичний порядок. Я об’їду всі регіони, ми скажемо владі – не хочете йти ще два роки, будь ласка, приймайте закон про імпічмент, відкликання депутатів, скоротіть тарифи у два-три рази, відмініть податки на машини, полегшіть життя людей, зніміть податки із малого бізнесу, заберіть гроші у олігархів. А не будете цього робити, тоді ми об’єднаємося і запровадимо усе це уже без вас, – заявив Саакашвілі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь