Волонтери Буковини допомагають створювати інтерактивну веб-мапу автодоріг (Фото)

07.12.2017 11:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

1-2 грудня 2017 року з ініціативи ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» на базі географічного факультету Чернівецького національного університету імен і Юрія Федьковича відбувся перший чернівецький мапатон «MapChe».

Захід зібрав близько 50 учасників

Мапатон - це скоординована картографічна подія, суть якої полягає у організованому зборі та обробці певної картографічної інформації.

Мапатон проведено у рамках проекту “Безпечні вулиці”, що втілюється ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку” ( Bukovinian Agency for Regional Development ) спільно з Чернівецька міська рада та Управлінням патрульної поліції у м. Чернівці в рамках Програмної ініціативи "Права людини та правосуддя" Міжнародний фонд "Відродження" .

Метою проекту є підвищення рівня безпеки на дорогах міста Чернівців через налагодження та посилення співпраці органів місцевого самоврядування, патрульної поліції та громадськості.

За матеріалами https://www.0372.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews