Буковинець перевозив через український кордон нелегалів з Індії

09.12.2017 19:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Чернівеччині Глибоцький районний суд призначив покарання у вигляді одного року умовного ув’язнення місцевому мешканцеві, який разом з групою осіб займався незаконним переправленням іноземців через українсько-румунський кордон.

Як зазначається у судовому вироку, який опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень, у березні 2016 року обвинувачений та група осіб, перебуваючи біля бару на вулиці Комарова у Чернівцях, склали детальний план дій щодо незаконного переправлення осіб через держкордон України, пише molbuk.ua

Обвинувачений визначив роль кожному з учасників цієї групи. Зокрема, один із них мав зустріти нелегальних мігрантів на автомобілі Audi А-6, відвезти їх до села Слобідка Глибоцького району та пересадити нелегалів у інше авто марки Volkswagen Transporter Т-4 під керуванням іншої особи.

Водій мав провести нелегалів до лінії розмежування державного кордону, показати напрямок подальшого руху і надати інструкції щодо їхніх подальших дій.

4 березня 2016 року обвинувачений та його товариші зустріли п’ятьох громадян Республіки Індії та відвезли їх до лінії розмежування державного кордону, вказавши іноземцям подальший напрямок руху в бік Румунії.

Обвинувачений у судовому засіданні вину у вчиненому визнав частково. Зокрема, він у вчиненому розкаявся, однак вказав на те, що у нього був відсутній корисливий мотив вчинення злочину, і жодних коштів він за це не отримував.

Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.332 КК України і призначив йому міру покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Водночас суд звільнив його від відбування покарання, з випробуванням, якщо він протягом одного року і шести місяців іспитового строку не вчинить нового злочину.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews