Скандал подіяв - чернівецький кінотеатр показуватиме фільм «Кіборги»

11.12.2017 10:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Чернівецький кінотеатр після скандалу все ж включив фільм «Кіборги» в афішу, однак тільки на два дні і лише на ранкові сеанси. Про це повідомили в кінотеатрі «Палац кіно ім. О. Кобилянської».

«У нас є два сеанси - у суботу та неділю. Афіша про сеанс є на сайті та на дверях кінотеатру. Фільм «Кіборги» демонструватиметься лише два дні», - прокоментували ситуацію у кінотеатрі.

Варто зауважити, що напередодні вихідних уранці афіш не було, про що повідомляли чернівчани в соцмережах. Немає наразі інформації про показ цього фільму і в афішах в Інтернеті.

Наразі фільм «Кіборги» повноцінно демонструється в двох інших кінотеатрах міста.

Як повідомлялося, 8 грудня продюсер фільму «Кіборги» Іванна Дядюра повідомила, що два сучасні кінотеатри Чернівців - «Палац кіно імені Ольги Кобилянської» та «Кінопалац» - відмовилися брати стрічку у прокат.

Того ж дня «Кінопалац Чернівці» через прес-службу міськради спростував цю інформацію, пославшись на те, що у кінотеатрі зараз триває ремонт.

За матеріалами https://www.ukrinform.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews