На автошляху «Чернівці-Снятин» дерево впало на автівку і травмувало чоловіка (Фото)

14.12.2017 12:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На автошляху «Чернівці-Снятин» через негоду дерево впало на проїжджу частину: травмовано чоловіка.

Внаслідок погіршення погодних умов, а саме посилення вітру, у Чернівецькій області мали випадки повалення дерев та пошкодження дахів будівель. До ліквідації наслідків негоди залучалися підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зокрема, уночі 12 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що необхідна допомога рятувальників для прибирання дерева, котре впало на дорогу, у результаті чого було пошкоджено автомобіль та травмовано водія. За викликом на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань.

Як з’ясувалося, на автошляху «Чернівці-Снятин» поблизу села Шипинці Кіцманського району внаслідок сильного вітру було повалено дерево. Воно впало на проїжджу частину дороги перед авто, яке саме рухалося по дорозі. У результаті 29-річний чоловік, мешканець села Драченці, отримав травми.

Медичні працівники надали постраждалому першу допомогу та госпіталізували травмованого водія до хірургічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 9 розпилили та прибрали повалене дерево з автомобіля і проїжджої частини дороги.

За матеріалами https://www.0372.ua 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews