Буковинські охоронці перекопують кордон та чіпляють колючий дріт (Фото)

16.12.2017 12:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині охоронці кордону посилюють державний рубіж та зміцнюють прикордонну інфраструктуру.

Кілька десятків офіцерів-прикордонників днями прибули на ділянку відповідальності Чернівецького прикордонного загону. Основною метою такого посилення є заміна чергових резервів Держприкордонслужби. Прикордонники змінять своїх колег на найбільш активних ділянках кордону.

Новоприбулі резерви забезпечені усім необхідним майном, зокрема необхідним автомобільним транспортом високої прохідності. Окрім цього, групи з інженерного облаштування державного кордону вже провели комплекс робіт по збільшенню протяжності ровів уздовж державного кордону, що унеможливлює його перетин транспортними засобами.

В тому числі перекриті основні «артерії» підвозу тютюнових виробів до кордону. Перекопуючи незаконно облаштовані шляхи та стежки, інженерні групи сприятимуть боротьбі з ймовірним протизаконним елементом, таким як незаконний вивіз деревини та протидія браконьєрській діяльності.

Не менш важливим в інженерному облаштуванні кордону стало зміцнення елементів загороджувального паркана за допомогою єгози.

Інженерна складова суттєво допомагає охоронцям кордону виконувати покладені на них обов’язки.

За матеріалами https://www.0372.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews