У Чернівцях били «Тривогу в банку» (Фото)

16.12.2017 19:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

14 грудня працівники Управління поліції охорони в Чернівецькій області спільно з поліцейськими інших підрозділів Національної поліції області провели оперативно-тактичне навчання «Тривога в банку».

Метою таких навчань є відпрацювання алгоритму дій поліцейських у разі нападу на охоронюваний об’єкт, покращення взаємодії між нарядами Управлінь поліції охорони, патрульної поліції та Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, а також вдосконалення професійної майстерності поліцейських при виникненні екстремальних ситуацій, повідомляє управління поліції охорони.

«Відповідно до завдання, невідомі особи здійснили напад на банківську установу та намагаються заволодіти коштами. Поліцейські охорони, які несуть службу на об’єкті, з допомогою тривожної сигналізації подали сигнал «Тривога». Відповідно, групи реагування поліції охорони негайно прибули на об’єкт, блокували вхід і шляхи можливого відходу злочинців та, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали нападників», - розповідає старший інспектор відділу кадрового забезпечення УПО в Чернівецькій області Руслан Борюк.

До оперативно-тактичних навчань також були залучені працівники патрульної поліції та Чернівецького відділу поліції ГУНП в області.

За словами начальника Управління поліції охорони в Чернівецькій області Сергія Чеботаря, практичні тренування за участю працівників підрозділу проводяться систематично. Адже поліцейські охорони щоденно виконують службові завдання з забезпечення безпеки громадян та збереження майна, тож вони мають бути готовими до будь-яких нестандартних ситуацій.

«Під час оперативно-тактичних навчань ми маємо можливість відпрацювати алгоритм дій в екстремальних ситуаціях та виявити можливі прорахунки в роботі», - зазначив полковник поліції.

Загалом, в умовах навчання поліцейські спрацювали оперативно, злагоджено та професійно.

За матерілами https://molbuk.ua 

null
 
 
null
null
null
null
null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews