Чернівці на другому місці у рейтингу за цінами на нові квартири у західних обласних центрах (Інфографіка)

18.12.2017 18:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Ціни на квартири: дані інфографіки показують середню вартість покупки трикімнатних квартир в новобудовах, розташованих на околицях міст України в грудні 2017 року.

З 2002 року портал Domik.ua пише про зміни на українському ринку нерухомості. Перед тим, як писати матеріал, журналісти дізналися у професійних ріелторів України про те, за скільки можна придбати трикімнатне житло в новобудовах різних регіонів України в грудні 2017 року.

В результаті проведеного опитування з'ясувалося, що купити таку квартиру за мінімальною вартістю можна виключно на околицях обласних центрів України. Дана ситуація проглядається в кожному населеному пункті країни. Середні ціни на трикімнатні квартири в новобудовах різних областей України.

На інфографіці відображені середні ціни на покупку трикімнатних житлових об'єктів в новобудовах різних регіонів України. Вищенаведені показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від площі, планування і наявності ремонту в квартирі.

Найдорожче трикімнатне житло виставлено на продаж в новобудовах Києва - за $ 80000. В інших містах центральної частини України найвищі показники простежуються в Дніпрі - $ 35000. За найнижчою вартістю придбати квартиру можна в нових житлових комплексах Черкас - всього за $ 25000.  

У Західній частині України купити житло найдорожче можна в новобудовах Львова - за $ 48000. За найнижчою ціною трикімнатні квартири продаються в Ужгороді та Луцьку - за $ 27000.

Чернівці серед західних обласних центрів - на другому місці рейтингу. В середньому така квартира вартує у столиці Буковини - 40 тисяч доларів.

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews