Здоровенний Скубі-Ду відвідає Чернівці (Фото)

08.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Символ року - майже 7-метровий собака Скубі-Ду - з'явиться у Чернівцях. Колектив із Горбової привезе цього героя із мультфільму на фесиваль маланок 15 січня.

«Стараємось постійно робити символ нового року. Зробити просто собаку - не цікаво. Хотіли, аби це був собака, якого всі знають. Цей мультфільм дуже цікавий та відомий, тож вирішили спроектувати саме Скубі-Ду».

Собаку зробили з пінки. Працювали над костюмом майже два місяці. 

«Тут майже дві тонни арматури, сітка і 138 банок пінки. Пересуваємось завдяки автомобілю, який купили спеціально для цього. Цьогорічний костюм коштував нам десь 60 тисяч гривень», - розповів колектив.

Окрім самого собаки будуть й інші персонажі з відомого мультфільму. На сайті "Маланка-фест" цей колектив буде під назвою "Скубі-Ду та його команда". Крім того, Цього року Горбово на фестивалі будуть представляти ще два колективи. 

Нагадаємо, минулого року колектив, який зараз спроектував Скубі-Ду, привіз на фестиваль величезного півня. Інший колектив із села Горбово минулого року зробив троянського коня. Торік колективи з Горбового на "Маланка-фест" посіли друге і третє місця. Відомо, що Горбово також привезе на Маланку до Чернівців величезного Кінг-Конга. 

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews