Старовинну чернівецьку бруківку продають через інтернет (Фото)

10.01.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чиновників Ратуші не цікавить, чому старовинна бруківка з Чернівців вільно розпродується в інтернеті.

Принаймі, такий висновок можна зробити зі слів директора Департаменту ЖКГ Ярослава Кушнірика, який у коментарі acc.cv.ua повідомив, що за фактом продажу приватною особою австрійської бруківки, демонтованої в Чернівцях, перевірок влаштовувати не будуть.

Чиновник розповів, що підтвердження тому, що бруківка, котра продається, чернівецька, немає. А також додав, що бруківка такої ширини у Чернівцях є на вулицях Головній, Гагаріна та Б. Хмельницького.

У свою чергу, продавець бруківки повідомив, що у продажі є тисяча квадратних метрів. Один квадратний метр вартує 20 доларів. За словами продавця, ширина бруківки – 15 сантиметрів – відповідає тій, яку ставили за часів Австро-Угорщини і яку пізніше знімали у Чернівцях, Коломиї та інших містах.

Нагадаємо, що минулого тижня на сайті OLX з’явилося приватне оголошення щодо продажу старовинної австрійської бруківки з Чернівців. 

За матеріалами http://times.cv.ua 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews