Чернівецький «Притулок для тварин» співпрацюватиме з містом Чортків

14.01.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чортківський комбінат комунальних підприємств уклав договір з МКП «Притулок для тварин» (місто Чернівці). Про це повідомив директор притулку Василь Виноградов. 

«Для вжиття заходів з охорони тваринного світу, створення більш комфортних умов для життя мешканців міста Чортків (Тернопільська область) та гуманного середовища для існування тварин й згідно з Програмою регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Чорткові на 2017-2018 роки, Чортківський комбінат комунальних підприємств уклав договір з МКП “Притулок для тварин” (місто Чернівці). 

Згідно з договором у притулку собакам проводять ветеринарний огляд, стерилізацію та післяопераційну підтримку, вакцинацію від сказу та після періоду карантину (10 днів) повертають їх на територію міста.

Вартість послуг складає 1 460 грн. за одну собаку. На даний момент, відловлено 14 собак, 6 з них, вже повернуто в м. Чортків», - зазначив Василь Виноградов.

Також директор притулку повідомив, що дана угода була "як рука допомоги" і є тимчасовою. Тож у Чернівцях продовжують працювати "на повну потужність”.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews