Чернівецьких підприємниць запрошують приєднатися до бізнес-фестивалю SheTrades Global 2018 Liverpool

18.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Офіс з просування експорту в рамках Платформи SheExports запрошує українських підприємниць приєднатися до бізнес-фестивалю SheTrades Global 2018 Liverpool, який відбудеться 26-28 червня 2018 року. 

Захід організовує Міжнародний торговий центр (International Trade Centre) для жінок-підприємниць з різних країн світу з метою зустрічі з потенційними партнерами та інвесторами в глобальному масштабі.

Участь у події є безкоштовною для жінок-підприємниць, зареєстрованих на SheTrades (https://epo.org.ua/shetrades-reg/). Витрати на проїзд та проживання покриваються коштом учасниці.

Програма SheExports Офісу з просування експорту прагне зібрати делегацію до SheTrades Global 2018 в Ліверпулі з активних українських жінок-підприємниць, зацікавлених у міжнародних зв’язках, розвитку бізнесу та виходу на нові міжнародні ринки.

Більше про подію та посилання на реєстраційну форму тут: https://shetrades.com/event/shetrades-global/

РЕЄСТРАЦІЯ на захід триває до 31.01.2018.

Участь у події можлива після підтвердження реєстрації Міжнародним торговим центром (International Trade Centre).

Контактна особа для довідок– Координатор Платформи She Exports Юлія Тахтарова (+380 (95) 4036463, ytakhtarova@epo.org.ua). 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews