Понад півтисячі хворих на кір зареєстровано на Буковині

20.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

585 хворих на кір зареєстровано на Буковині станом на 19 січня. Про це повідомила начальник департаменту охорони здоров’я Оксана Андрієць. 

Впродовж однієї доби на кір захворіло 12 осіб.

«Спалах хвороби на Буковині розпочався з вересня. Серед 585 хворих, 468 — це діти, семеро дітей — це діти до року. 117 — дорослих. Наймолодшому хворому на кір — два місяці, найстаршому — 52 роки. Також захворіла одна вагітна жінка, яку вже виписали. Серед зареєстрованих хворих госпіталізовано було 198 осіб. У 11 хворих було ускладення у вигляді пневмонії. Летальних випадків не було”, - сказала Оксана Андрієць».

Також Оксана Андрієць зазначила, що з початку року 81 дитина було госпіталізована через кір до дитячої обласної лікарні. Троє дітей потрапили до реанімаційного відділення. Наразі у реанімації перебуває одна дитина. 74 дітей вже виписали. Серед дорослих було госпіталізовано 40 осіб.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews