Буковинські правоохоронці стріляли в контрабандистів

27.01.2018 21:43   Джерело: bukpravda.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині прикордонники продовжують боротися з контрабандистами. Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу прикордонників.

Близько півсотні ящиків тютюнових виробів за добу виявили прикордонники Чернівецького загону. Вчора у двох випадках завдяки випереджувальній інформації від прикордонної поліції Румунії та місцевого населення, вдалося локалізувати дві спроби переміщення значної партії тютюнових виробів. 

Так, з метою перевірки інформації групою реагування відділу "Селятин" до якої увійшли і представники Національної гвардії, які нещодавно прибули до прикордонного підрозділу, неподалік кордону виявили чотири ящики сигарет. В іншому випадку, в рамках проведення оперативно профілактичних заходів "Січень 2018" від румунських колег отримано про появу невідомих на ділянці відділу "Красноїльськ". 

Останніх було виявлено за допомого тепловізора групою реагування, яка здійснювала пошук правопорушників. Помітивши охоронців кордону, чоловіки вдалися до втечі покинувши свої ноші. 

Враховуючи значну відстань до втікачів, прикордонниками було здійснено ряд попереджувальних пострілів вгору з автоматичної зброї. На даний час триває пошук втікачів. 

На місці виявлення правопорушників групою реагування виявлено значну кількість покинутих тютюнових виробів. Як пізніше з’ясувалося, після перерахунку сигарет, контрабандисти намагалися переправити 16400 пачок контрафактної продукції марки "Марбле". 

Наразі заходи зі встановлення кола причетних осіб до даного правопорушення тривають, всі тютюнові вироби будуть передані відповідним органам.

За матеріалами  http://bukpravda.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukpravda.cv.ua