Конкурс «Яскраві діти України» шукає таланти на Буковині

31.01.2018 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOR– УКРАЇНА» проходять обласні конкурси дитячої творчості «Яскраві діти України».

У звязку із щільним графіком їх проведення та високими вимогами до організації гала-концертів для дітей з 12 областей, в тому числі Чернівецької області, запропоновано спрощену процедуру відбору свого представника для участі в національному фіналі конкурсу.

З цією метою 13 лютого 2018 року в м. Києві відбудеться додатковий відбір на конкурс.

Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні в рамках конкурсу «SANREMOJUNIOR»отримує право взяти участь у світовому фіналі конкурсу в Сан-Ремо.

Метою конкурсу є національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних та талановитих виконавців та виховання у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва.

Виступи конкурсантів оцінюватиме компетентне журі, у складі якого Народний артист України, український поет, автор сотень пісень Юрій Рибчинський; Народний артист України, співак і композитор Тарас Петриненко та інші провідні виконавці та музичні діячі.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Деталі проведення відбору на конкурс дитячої творчості у Положенні за посиланням в мережі інтернет https://goo.gl/MX24Qkt і в додатку додаток 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews