На Буковині обирали кращі проекти регіонального розвитку

21.02.2018 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

20 лютого відбулось засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів держфонду.

Як зазначив Олександр Фищук, Чернівецькій області на 2018 рік з державного фонду регіонального розвитку передбачено понад 167 млн. грн.

Під час засідання розглянуто питання про стан реалізації у 2017 році інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку,  що фінансувалися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, проінформовано про стан подачі проектів на 2018 рік.

Також на засіданні обговорено питання  порядку проведення оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №196 (із змінами) та наказу Мінрегіону від 24.04.2015 №80 (із змінами), розподіл членів комісії за групами для оцінювання проектів та підписано заяву про врегулювання конфлікту інтересів.

Окрім того, на порядок денний ставилося питання щодо уточнення переліку перехідних інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися  з рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році.

За результатами засідання було прийнято рішення внести зміни  до уточненого узагальненого переліку перехідних інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році по Чернівецькій області.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews