У Чернівцях відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

22.02.2018 08:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

21 лютого в приміщенні обласної державної адміністрації відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради.

Під час заходу члени архітектурно-містобудівної ради ознайомилися з розробленням проетів містобудівної документації, зокрема з:

– генеральними планами території сіл Ванчиківці та Ванчинець Новоселицького району Чернівецької області.

- детальним планом території для будівництва заводу по виготовленню цегли, черепиці та керамічних виробів за межами населеного пункту Нижньостанівецької сільської ради Кіцманського району Чернівецької області.

- детальним планом території щодо будівництва палацу правосуддя на розі вулиць Незалежності – Сковороди в м. Кіцмань Чернівецької області.

- детальним планом території розміщення СТО, автомагазину, складських приміщень, магазин з виставковим залом, виробничої будівлі (фасування картонних виробів) по вул. Л. Українки в с. Шипинці Кіцманського району Чернівецької області.

- детальним планом території виробничої та житлово-громадської забудови в частині території по вул. Л. Українки в с. Шипинці Кіцманського району Чернівецької області.

- детальним планом частини території по вул. Г. Асакі в с.Байраки Герцаївського району Чернівецької області

За результатами засідання архітектурно-містобудівної ради 4 детальні плани території схвалено, 1 – винесено на наступну архітектурно-містобудівну раду, генеральні плани населенх пунктів вирішено доопрацювати та схвалити в робочому порядку.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews