Пристрасним чернівчанам радять бути обережними

22.02.2018 22:42   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Останнім часом вчені дивують громадян різноманітними дослідженнями. Не пасуть задніх і лікарі, зокрема, сексопатологи.

Так, група бразильських вчених пояснила, чим може бути небезпечний пристрасний секс. На думку фахівців, він несе в собі високий ризик перелому чоловічого статевого органу. Повний текст дослідження було оприлюднено у виданні International Journal of Impotence Research.

За твердженнями фахівців з Університету Ріо-де-Жанейро, більшість пацієнтів з травмою геніталій отримали її під час заняття сексом при колінно-ліктьовій позі. Такі висновки засновані на результаті обстеження 90 пацієнтів у віці від 18 до 66 років.

У цілому, до травми у чоловіків у 69 відсотках випадків призводив саме статевий акт. При цьому в 10 відсотках вони отримували переломи в позі "жінка згори", у 25 відсотках - в місіонерській позі, і в 41 відсотку - у колінно-ліктьовій позі.

Фахівці зазначають, що у разі перелому статевого органу відбувається розрив білкової оболонки, яка покриває кавернозне тіло, що наповнюється кров'ю під час збудження. Наслідки такої травми можуть бути дуже неприємними і вимагають термінового медичного втручання, оскільки загрожують еректильною дисфункцією, викривленням або постійним болем під час статевого акту.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua