Кінь урятував життя чоловіку з Прикарпаття (Фото, відео)

26.02.2018 07:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Історія з неймовірним хепі-ендом трапилася ввечері 23 лютого поблизу селища Глибока, що на Івано-Франківщині. 

Про це повідомляє повідомляє Франик.

Місцеві патрульні їхали однією з польових доріг, здійснюючи звичайний вечірній об’їзд, коли раптом побачили на узбіччі покинутого коня. Правоохоронців здивувало, хто міг залишити тварину в таку холодну погоду вночі на вулиці. Поліцейські вийшли, щоб розібратися в ситуації.

Господаря кобили не довелося довго шукати. Чоловік лежав не далеко від дороги просто посеред поля і явно був близький до смертельного переохолодження. Зі слів патрульних, чоловіка вже добряче притрусило снігом. А враховуючи холодні морозні ночі, власник коня, тай сам кінь, могли до ранку замерзнути.

При подальшому огляді сплячого чоловіка виявилося, що він добряче хильнув алкоголю і холоду ймовірно не відчував. Коли вдалося трішки привести його до тями, бідолаха нічого не пам’ятав і не знав, як він опинився в полі місці.

Правоохоронці відвели чоловіка з конем в село, де він вже зміг зорієнтуватися в місцевості і вказати на свій дім. Таким чином, ситуація закінчилася добре. Врятував чоловіка ряд факторів - це і тварина, котра відійшла від господаря і стала посеред дороги у видимій зоні, і правоохоронці, котрі так вчасно проїжджали поруч.

Правоохоронці закликають прикарпатців бути обережнішими, адже зараз лютують сильні морози і знов почастішали випадки сильного обмороження серед місцевих мешканців.

За матеріалами https://franyk.city 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews