Сімнадцять підпільних гральних закладів ліквідували на Буковині

20.03.2018 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині співробітники Департаменту захисту економіки Нацполіції, обласного управління захисту економіки та прокуратури Чернівецької області задокументували факти надання послуг у сфері грального бізнесу.

Зібравши достатньо доказів протиправної діяльності слідчі звернулись до суду з клопотання про проведення санкціонованих обшуків за місцем знаходження гральних закладів, — повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Чернівецькій області.

Упродовж двох днів правоохоронці припинили діяльність 17 осередків грального бізнесу, з яких 5 знаходилися безпосередньо в обласному центрі, а решта – на території області. Всі гральні заклади функціонували під виглядом Інтернет-клубів чи закладів із розповсюдження державних лотерей.

На підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили 383 одиниці комп’ютерної техніки. Окрім цього, вилучили «чорнові» записи та кошти, які були отриманні злочинним шляхом.

Наразі проводяться заходи зі встановлення осіб організаторів нелегального бізнесу та усіх причетних до злочинної діяльності.

Організаторам грального бізнесу загрожує штраф до 850 тисяч гривень.

За матеріалами прес-служби ГУ Національної поліції у Чернівецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews