На Буковині проведуть Чемпіонат світу на мотоциклах з колясками

26.03.2018 21:43   Джерело: 0372
Опубліковано : Буковинський Новинар

Про це йшлося на засіданні оргкомітету та виконавчої дирекції з питань підготовки та організації етапу Чемпіонату світу на мотоциклах з колясками та етапу Чемпіонату Європи на квадроциклах, - пише 0372.

Повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Участь у засіданні взяли керівники області та міста, представники служб та відомств, Асоціації «Техноспорт», мецентати та спортсмени.

Етап Чемпіонату світу на мотоциклах з колясками та етап Чемпіонату Європи на квадроциклах відбудуться у Чернівцях 5-7 травня на трасі міжнародного спортивного центру «Суперкрос». У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Австрії, Естонії, Нідерландів, Швейцарії , Швеції, Німеччини, Великої Британії, Бельгії, Естонії, Люксембургу, Данії, Фінляндії, Литви, Латвії, Чехії.

Також, як зазначив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, у ці дні планується проведення Чемпіонату України з мотокросу серед дорослих, фестиваль авто-, мото-, велоспорту, виставка спортивної техніки, а також культурно-розважальна програма.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372