Буковинські митники вдруге вилучили взуття на понад 2 млн грн

27.03.2018 17:43   Джерело: Час
Опубліковано : Буковинський Новинар

Вдруге за вихідні чернівецькі митники вилучили взуття, що переміщувалося за підробленими документами - повідомляє прес-центр Чернівецької митниці, - пише Час.

Цього разу на українсько-румунському кордоні буковинські митники вилучили 28 476 пар взуття, що транзитом слідувало з Болгарії до тієї ж Білорусі.

При огляді товаросупровідних документів встановлено, що підпис на інвойсі проставлений за допомогою копіювально-печатного обладнання. Також під час здійснення повного догляду та перерахунку товару «взуття жіноче те чоловіче» було виявлено на 8 476 пар взуття більше, ніж зазначено у документах. 

Таким чином, представник перевізника вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом подання документів, які містять неправдиві відомості щодо ваги та кількості товару, а також підробленого документа - проформи-інвойса.

За даним фактом щодо водія транспортного засобу, громадянина Республіки Білорусь, митники запровадили справу про порушення митних правил за ч.1 ст.483 Митного кодексу України.

Взуття вартістю 2 278 080 грн. вилучено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Час