Малозабезпечені буковинці та АТОвці отримають дрова зі знесених аварійних дерев

04.04.2018 20:13   Джерело: chernivtsy.eu
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За 2017 рік працівники комунального підприємства «Трест зеленого господарства та протизсувних робіт» знесли у Чернівцях понад 500 аварійних дерев. Про це повідомив керівник підприємства Олександр Брязкало.

Після знесення стовбури дерев розпилюються на дрова. Частину дров безкоштовно віддали малозабезпеченим та багатодітним родинам чернівчан, учасникам АТО. Є заявки на дрова і від центру «Турбота» для потреб їхніх підопічних. До Тресту зеленого господарства звернулись з Чернівецького військкомата для передачі дров військовим на Схід.

Також підприємство продає дрова за ціною 130 грн. за складометр мяколистної породи дерев та 150 грн за складометр твердолистної породи дерев. Купують дрова інші комунальні підприємства міста – притулок для тварин, МіскШеп. З більш якісної деревини роблять дошки, якими ремонтують дерев’яні лавки в місті.

На усі знесення дерев працівники тресту зеленого господарства отримують ордери після обстеження спеціальної комісії. Минулого року було знесено 561 аварійне дерево. Висаджено 689 дерев.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: chernivtsy.eu