Буковинським продавцям алкоголю та тютюнових виробів представили інфографіку

05.04.2018 00:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У ДФС Буковини підготували інфографіку «Основні аспекти ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами». 

Начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Чернівецькій області Наталія Донець підготувала інфографіку для платників податків, щодовидачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Нагадаємо, ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, а також довідки про внесення місця зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного держреєстру можна отримати в Головному управлінні ДФС та Центрах обслуговування платників за місцем здійснення діяльності.

Кожен буковинець може пересвідчитись щодо наявності ліцензій у продавців підакцизної продукції. На офіційному порталі територіальних органів Головного управління ДФС у Чернівецькій області, сформовано та постійно оновлюється "Реєстр виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами". З даною інформацією можна ознайомитись в розділі «Реєстри» за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy

Пропонуємо ознайомитись з електронною версією інфографіки, яка розміщена на офіційному порталі «Територіальна органи ДФС у Чернівецькій області» за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/6407.html

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews