Вбиральні для маломобільних верств населення з'являться у Чернівцях

05.04.2018 23:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівчани підтримали петицію Любові Свіріденко щодо облаштування громадських вбиралень в місті, зокрема і для маломобільних верств населення. Під час сесії міськради депутати розглянули петицію та підтримали більшістю голосів.

Департамент ЖКГ внесе зміни до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів ЖКГ в Чернівцях на 2017-2020 р. «Комфортне місто». Також подасть бюджетний запит на виділення в 2018 році коштів на ремонт двох громадських вбиралень (вулиці Заводська та Перемоги) і придбання двох сучасних модульних вбиралень, пристосованих для потреб людей з обмеженими можливостями.

Де будуть розташовувати ці модульні вбиральні – визначать з урахуванням рекомендацій Комітету забезпечення доступності інвалідів та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста та з погодженням з відділом охорони культурної спадщини міськради.

Департаменту економіки проведе інвентаризацію наданих в оренду громадських вбиралень на предмет доступності до них людей з обмеженими можливостями.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews