Матч на виїзді зіграла ФК «Буковина»

09.04.2018 21:43   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

 

 
У 21-ому турі друголігової першості України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з ФК «Львів». У складі «Буковини» дебютував нападник Віталій Зоря, який останнім часом виступав за «Черкаський Дніпро».
 
Щодо складу господарів, то ворота ФК «Львів» захищав екс-голкіпер «Буковини» Олег Мозіль.

У першому таймі шанси відзначитися мали гравці обох команд. На 17 хвилині на удар Юрія Шпирки зреагував страж воріт «Буковини» Богдан Степаненко. Через 10 хвилин вдало зіграв вже голкіпер «Львова» Олег Мозіль, який виручив господарів після «пострілу» Ладіка Мелконяна.

На 29 хвилині зустрічі «рамці» чернівецької команди загрожував Руслан Бариляк. На щастя, м’яч оминув ворота Богдана Степаненка.

У дебюті другої половини зустрічі на ударну позицію виходив кращий бомбардир ФК «Львів» Сергій Кисленко. Сергій у ворота не влучив. Згодом команди обмінялися гострими моментами. Спочатку на удар Антона Батрака (53 хвилина) якимось дивом зреагував Олег Мозіль, а потім Олександр Савошко (57 хвилина) не спромігся переграти Богдана Степаненка. Той же Богдан Степаненко на 67 хвилині зустрічі зреагував на удар Тараса Коблюка.

Шанси відзначитися мали також перспективні футболісти «Буковини» Даніел Раулюк та Олександр Жумига, які вийшли на заміну. Даніел у ворота не влучив, а ось «постріл» Олександра заблокували гравці ФК «Львів».

Матч завершився нульовою нічиєю. «Буковина» зуміла здобути одне очко у матчі з командою, яка перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Про це повідомляє fcbukovyna.com.

Наступну гру «Буковина» проведе 15 квітня у рідних стінах. Суперник - «Нива» (Тернопіль). Гра розпочнеться о 16 годині.

За матеріалами https://pogliad.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua