На Чорнівському полігоні провели лабораторні досліждення

26.04.2018 21:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

23 квітня проводилась позапланова перевірка підприємства стосовно звернення жителів с. Чорнівка Новоселицького району щодо полігону ТПВ в с. Чорнівка шляхом проведення лабораторних досліджень.

Про це повідомили в МКП «Чернівціспецкомунтранс». 

Встановлено, що по дну котлована полігону ТПВ влаштовано трубчастий дренаж для збору та відведення фільтрату в спеціальну споруду, що запобігає витоку фільтрату та забрудненню підземних вод. В подальшому фільтрат викачується та вивозиться на очисні споруди КП «Чернівціводоканал».

За перший квартал 2018 року було викачено та вивезено 4338 м3 даного фільтрату. Зворотні води у водний об’єкт не відводяться. Відділом інструментально-лабораторного контролю здійснено контрольний відбір проб поверхневих вод струмка безіменного по вул. Чорнівська, 16 та струмка притоки річки Мошків на розі вул. Чорнівська та В. Стефаника, 87 в м. Чернівці в присутності заступника директора МКП «Чернівціспецкомунтранс» Шевчука Г.І., складено акт відбору проб вод №24-04-08 від 24.04.2018 р.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews