Туристичний об'єкт - Стіну Муралів - планують створити у Чернівцях (Фото)

04.05.2018 11:11   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На стіні Арт-Інфо Центру «Czernowitz – Чернівці» на вулиці Богдана Хмельницього з'явився новий мурал, автор – чернівецький художник Віталій Шелегін.

«Третій стінопис вже має алегоричний зміст. На ньому зображена парочка шляхетних чернівчан на фоні старого міста, – розповіла голова Центру Лідія Анциперова. – З цією парочкою можна буде посидіти за одним столиком, поспілкуватися та посмакувати кавою зі смаком «Czernowitz» і, звичайно, зробити гарне фото».

У Центрі кажуть, що на трьох муралах зупинятися не збираються. Пізніше планують створити окремий туристичний об'єкт – Стіну Муралів.

Нагадаємо, раніше на стіні Центру два графіті на тему «Czernowitz» намалював Олег Любківський.

«У нас ще від появи у 2016 році першого стінопису Олега Любківського над входом до Центру, вже зародилась мрія – створити тут Стіну муралів. А ще нам 7 червня  цього року  виповнюється 1 рік – такий собі маленький ювілей. – продовжує пані Лідія. – Також створюємо культурний креативний простір «Мистецький дворик», де будуть відбуватись різні цікаві культурні події».

Офіційна презентація нового муралу відбудеться 4-го травня о 16:00 год. 

Фото Лідії Анциперової.

Джерело: http://acc.cv.ua

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua