Транспортний колапс у Чернівцях - день другий (Фото)

16.05.2018 14:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар
Людям із віддалених мікрорайонів міста складно дістатись до центру, - пише Погляд.

Чернівці другий день поспіль залишаються без маршруток. Транспортну кризу через страйк перевізників вирішити не вдалося. Тож мешканцям міста сьогодні знову доводиться шукати можливості самостійно добиратися на роботу.

Чернівчанам із віддалених мікрорайонів міста складно дістатись до центру, тролейбуси переповнені. Так, зупинка "Дріжджзавод" переповнена людьми.

У зв'язку з ситуацією, яка сталася в місті, тролейбусне управління збільшило кількість машин. Зараз вирішують, як мотивувати водіїв працювати понаднормово, у ЧТУ готові набирати нових водіїв.

Вчора О. Каспрук говорив про те, що центр Чернівців пережив перший день страйку перевізників безболісно.

Нагадаємо, 15 травня на засіданні виконкому Чернівецької міської ради не було ухвалене рішення про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках Чернівців. Фактично рішення не розглядали, повідомив міський голова Олексій Каспрук. Таким чином, умову перевізників не виконали, тому страйк продовжився.

Також міський голова повідомив, що Чернівці розірвали угоди фактично з усіма перевізниками.

 

Чернівці другий день без маршруток
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд