У Чернівцях привітали ветеранів-журналістів

05.06.2018 06:44   Джерело: http://buknews.com.ua/
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях урочисто привітали ветеранів-журналістів. зустріч видалась дуже щирою і зворушливою, а організувала її в редакції газети «Буковина» обласна організація НСЖУ напередодні професійного свята Дня журналіста.

До учасників зібрання – ветеранів засобів масової інформації Буковини з вітальними словами звернулись голова обласного журналістського осередку Володимир Бобер та головний редактор часопису «Буковина» Анатолій Ісак. Вони вручили Дипломи та премії імені Анатолія Масловського – колишнього заступника редактора «Буковини», талановитого публіциста.

Серед лауріатів премії Інна Гончар – журналіста із Нововодністровська, і її Чернівецька колега Олена Чайка, краєзнавець Марія Никирса. Окрему нагороду, зокрема оригінальну у вигляді спеціальних поштових марок отримав найстарший учасник зустричі – дев’яностодворічний і нині практично діючий журналіст і поет Михайло Ревуцький, який привітав всіх власним віршем. До речі, свого часу він був редактором Глибоцької районки.

І вельми щиро апладували ветерани за проникливі пісні у виконанні члена обласної організації товариства «Просвіта» Тамарі Мінченко та композитора Руслана Равлюка.

Аітор: Василь Гейніш

За матеріалами http://buknews.com.ua/ 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://buknews.com.ua/