На Буковині проситимуть додаткових коштів на будівництво перинатального центру

12.06.2018 13:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Дванадцятого червня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук спільно з заступниками голови облдержадміністрації Михайлом Павлюком та Ігорем Богатирцем провели робочу нараду щодо завершення будівництва обласного перинатального центру.

Участь у нараді також взяли директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Оксана Андрієць та начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Пуршага.

Олександр Фищук ознайомився зі станом виконання внутрішніх робіт та оглянув приміщення будівлі.

На сьогодні виконуються внутрішні оздоблювальні роботи, завершуються роботи зі встановлення мереж, монтується технологічне обладнання.

Продовжуються роботи із влаштування зовнішніх інженерних мереж.

Найближчим часом голова облдержадміністрації матиме розмову з Урядом щодо виділення додаткових коштів на завершення будівництва перинатального центру. Нині корегується проектно-кошторисна документація щодо завершення будівництва даного об’єкта.

В рамках наради Олександр Фищук наголосив на необхідності врахування усіх додаткових вимог щодо будівництва перинатальних центрів.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews