Як буковинські держслужбовці силами мірялися (Фото)

25.06.2018 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

24 червня 2018 року в смт. Путила відбулася спартакіада серед державних службовців Чернівецької області.

З відкриттям змагань учасників привітав заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець. Посадовець відзначив, що проведення таких заходів формує новий імідж державного службовця, оскільки державна служба вимагає, як збалансування  напруженого  робочого  графіка, так і активного відпочинку. Побажав бадьорості духу, вдалих стартів, нових перемог.

У загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда Путильської районної державної адміністрації, на другому місці – Чернівецька обласна державна адміністрація, на третьому – Кельменецька районна державна адміністрація.

Спортсмени переможці і призери змагань в особистому і командному заліку були нагороджені грамотами, медалями. Окрім того, команди-переможці у загальнокомандному заліку та в окремих видах спорту були нагороджені грамотами та кубками.

За результатами цих змагань буде укомплектована збірна команда області, яка цього року візьме участь у Всеукраїнській Спартакіаді державних службовців.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews