Буковинські волонтери готуються відправити чергову допомогу військовим на Схід

27.06.2018 17:15   Джерело: ТРК «Буковина»
Опубліковано : Буковинський Новинар

Майже тонну продуктів: крупи, цукор, борошно, олія та чай передав на Схід Сокирянський лісгосп. Волонтер Василь Назарко везтиме допомогу бійцям.

ВАСИЛЬ НАЗАРКО, ВОЛОНТЕР: “Відвідаємо наших бійців у Майорську це окраїна Горлівки. У Кожній військовій частині є хлопці з Чернівців. Які телефонують та звертаються. Також заїдемо у добровольчий батальйон Донбас та Айдар. Це все район Пісків та Світлодарська Дуга”.

До четверга волонтери збиратимуть харчі з різних районів Буковини, потім повністю завантажений мікроавтобус вирушить на Схід.

ВАСИЛЬ НАЗАРКО, ВОЛОНТЕР: “Заставна це будуть домашні закрутки. Кіцмань це будуть закрутки і будуть пекти хліб і буде вода, бо зараз проблема з водою”.

Понад 20 разів з початку року їздили волонтери з допомогою до військових.  А щомісячно один із буковинських лісгоспів передає продукти та речі першої необхідності

ВОЛОДИМИР ДОРОШ, ВОЛОНТЕР: “За ці більше ніж чотири роки люди вже звертаються до координаційного центру до буковинської громади із бійцями у нас є контакти. Пан Василь, коли на Сході постійно чує запити і привозить. Або чи офіційні листи , намагаємось працювати, щоб були офіційні запити”. 

Окрім харчів, волонтери повезуть хлопцям інструменти та автомобіль УАЗ, його передала Велико Кучурівська громада. Отримає авто 93 бригада, яка знаходиться у Волновасі, що на Донечинні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК «Буковина»