У дворику міської ратуші Чернівців відбулася мистецька світлиця «Місце зустрічі» (Фото, відео)

09.07.2018 08:42   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьомого липня у Чернівцях в рамках відзначення «Петрівського ярмарку-2018» відбулася тепла зустріч із талантами Буковини.

У дворику міської ратуші, що на площі Центральна, 1, можна було побачити, як відомий бард Олександр Мадей у вишиванці чекає своєї черги на виступ, щоб виконати дві прем'єри, а тим часом чернівецька американка Юлія Косівчук (поетеса, журналістка, художниця, каратистка, композитор і бард) в яскравому і ефектному українському вбранні фотографувалася із дітьми та гостями заходу. Це якщо говорити про «закулісся». А зі сцени лунала приємна авторська пісня Уляни Пілат. Одну з композицій Уляна та її колега Володимир Білак виконали спільно. 

«Зараз я в декретній відпустці, але дякуючи підтримці мами та чоловіка, можу десь «вирватися», залишити малечу й зайнятися тим, чого мені зараз не вистачає, - розповідає Уляна Пілат. - Зі сцени лунали мої дві авторські композиції та одна - Володимира Білака. Вдячна Олександру Мадею за те, що запросив мене виступити серед професіоналів, бо не так часто демонструю свою творчість глядачам».

За матеріалами https://pogliad.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua