120 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток Буковини - найважливіше рішення сесії, - Іван Мунтян

25.07.2018 08:43   Джерело: buknews.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян прокоментував хід пленарного засідання 23-ї сесії обласної ради.

«Дякую усім колегам-депутатам, які незважаючи на традиційний сезон відпусток, зібралися сьогодні у сесійній залі, аби прийняти низку важливих для життєдіяльності нашого краю рішень, - сказав Іван Мунтян. - Найважливішими, напевно, є рішення про внесення змін до обласного бюджету, яке дасть змогу додатково спрямувати понад 120 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток Буковини та рішення про внесення змін до перспективного плану формування територій громад області».

Останнє, на думку посадовця, дасть можливість низці об’єднаних територіальних громад вийти з нового року на прямі міжбюджетні відносини, а вже утвореним – отримати статус як у міст обласного значення.

«Також внесені зміни дозволять закрити на карті області так звані «білі плями», що у свою чергу відкриває шлях до формування цілісної моделі адміністративно-територіального устрою нашої держави», - пояснив посадовець органу місцевого самоврядування. 

За матеріалами http://buknews.com.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews.com.ua