П’яний і без посвідчення – поліцейські зупинили водія маршрутки «Київ – Кельменці»

05.08.2018 10:14   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

У ніч проти суботи, 4 серпня, спеціальна мобільна група поліцейських зупинила маршрутний автобус «Mercedes-Benz», сполученням «Київ–Кельменці».

За кермом мікроавтобуса перебував 28-річний житель Сокирянського району. Під час перевірки документів з’ясувалося, що у шофера відсутнє посвідчення водія. Крім цього, правоохоронці помітили у чоловіка ознаки сп’яніння. Медичне освідчення показало в крові водія 0,62 проміле. А це більш, ніж втричі вище допустимої норми.

П’яний і без посвідчення – поліцейські зупинили водія маршрутки «Київ – Кельменці»

На нетверезого шофера поліціянти склали протоколи за статтями 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці забезпечили транспортування пасажирів до кінцевої точки маршруту. Матеріали по виявленому порушенню працівники поліції передадуть до Укртрансбезпеки для вирішення питання про позбавлення перевізника ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

Нагадаємо, днями у Чернівецькій області поліція виявила шофера маршрутного автобуса з підробленим посвідченням водія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь