ЖРЕП № 6 став управителем 196-ти багатоквартирних житлових будинків у Чернівцях

08.08.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За результатами проведеного конкурсу виконавчий комітет призначив ЖРЕП № 6 управителем 196-ти багатоквартирних житлових будинків на 46-ти вулицях.

А саме: Мазепи, Бандери, Вербовій, Гете, Головній, Франка, Горіхівській, Грушевського, Дзержика, Довгопільській, Драгоманова, Іспавській, Чеховського, Київській, Кисловодській, Котляревського, Курильській, Курській, Українки, Лисенка, Лозівській, Луковецькій, Рибалка, Мізюна, Міліївській, Міцкевича, Нагірній, Нечуя-Левицького, Пирогова, Соборній та Центральній площах, вулицях Ростицькій, Сіді Таль, Сковороди, Стрийській, Тернопільській, Тургенєва, Університетській, Харківській, Хмельницького, Героїв Майдану, Шіллера, Шепітській, Штейнбарга, Банковій, Єсеніна.

Першому заступнику директора, начальнику управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради Бураку О.К. впродовж п’яти календарних днів з дня прийняття даного рішення укласти договір з переможцями конкурсу про надання послуг з управління багатоквартирними будинками. КЖРЕП № 6 після укладення договору про надання послуг з управління багатоквартирними будинками розмістить в кожному будинку на інформаційних стендах, у під’їздах та біля них оголошення про обрання його управителем, в якому буде зазначено повне найменування (прізвище, ім’я, по батькові) управителя, адресу, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews