Буковинців запрошують на військову службу за контрактом у Збройних Силах України

08.08.2018 17:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Військова служба за контрактом у Збройних Силах України залишається однією з найбільш конкурентоспроможних професій на ринку праці.

Чернівецький обласний військовий комісаріат надає можливісь бути працевлаштованим, та проходити  військову службу в м.Чернівці та Чернівецькій області, а також Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Львівській та Закарпатьській областях.

Військова служба у Збройних Силах України - це гарна школа життя, можливість отримувати стабільне грошове забезпечення, бути соціально захищеним, проявити себе з самого кращого боку, зрозуміти чого ти дійсно вартий, стати справжнім професіонал своєї справи і захисником своєї  країни і сім’ї.

Збройні Сили України гарантують своїм військовослужбовцям зарплату від 7300 тисяч гривень для солдатського і сержантського складу та від 9000тисяч гривень для офіцерів.  Залежно від посади, звання, терміну проходження служби, кваліфікації  ця  сума збільшується.

Додаткові щомісячні премії виплачуються військовослужбовцям окремих видів (родів) військ: Високомобільних десантних військ, Сил спецоперацій, корабельному складу ВМС, артилерії, танкістам тощо.

Також щомісяця виплачується винагорода усім військовослужбовцям, які виконують свої обов’язки у зоні АТО, незалежно від звання та посади.

ЗВЕРТАЄМО  УВАГУ!!!

Планується збільшення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців ЗСУ, яке відбудеться в 2 етапи:

1 етап – з 1 жовтня 2018 року

- рядовому складу – до 9 тис. грн.;

2 етап – з 1 січня 2019 року

- рядовому складу – до 15000 тис. грн. (військовослужбовець за контрактом першого року служби у військовому званні «солдат», на посаді з другим тарифним розрядом). 

Всім бажаючим  за додатковою інформацією звертатися в Чернівецький  обласний військовий комісаріат за адресою:

вул. О.Кобилянської, 32 , або у військові комісаріати за місцем перебування на військовому обліку. 

Телефони: 0509480349, 0971773945, (0372)524349 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews