У Чернівцях «Ауді» на «зебрі» збив жінку з дитиною

09.08.2018 18:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Засліпило сонце: у Чернівцях «Ауді» на «зебрі» важко травмувало маму із дочкою. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції. 

У Чернівцях легковий автомобіль "Ауді А6" здійснив наїзд на маму та її 7-річну доньку, внаслідок чого постраждалих з важкими травмами госпіталізували. Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 серпня приблизно о 20.00 на вулиці Січових стрільців. Зазначається, що 43-річний житель Хотинського району, керуючи автомобілем "Ауді А6", здійснив наїзд на двох чернівчанок - 24-х та 7-ми років. 

Мати з донькою в той час переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Як пояснив водій, через захід сонця, яке засліпило йому очі, він не помітив пішоходів та надто пізно почав гальмувати. Внаслідок ДТП жінка отримала травму голови, а дівчинка переломи обох ніг. 

Потерпілих госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда