На Хмельниччині у смертельній ДТП постраждали буковинці

11.08.2018 21:44   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Хмельницькій області поблизу села Лісо-Березівка зіткнулися два легкових автомобілі, внаслідок чого загинуло двоє людей, ще четверо було травмовано. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Як повідомляється, аварія сталася ввечері 10 серпня поблизу села Лісо-Березівка Летичівського району. За попередніми даними, 21-річний водій «Ауді» під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Вольво» під керуванням 45-річного жителя Чернівецької області.

«В результаті ДТП травмувалися четверо людей та ще двоє від отриманих травм померли в лікарні. Серед загиблих – 64-річний батько водія «Ауді» та його 80-річна пасажирка», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Наразі вирішується питання про затримання водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua