Медичене забезпечення для буковинських військових покращується, - Олександр Фищук

22.08.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

21 серпня 2018 року, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук відвідав Чернівецький військовий госпіталь. Спільно з керівником установи оглянув приміщення лікувального закладу.

Опісля Олександр Фищук зустрівся з представниками медичного центру «ЕМЕК» (Ізраїль), які у військовому госпіталі провели майстер-клас «Про надзвичайні ситуації в медустановах» та «Сучасні методи лікування в Ізраїлі».

«Для нас дуже важлива співпраця з ізраїльськими колегами у сфері медицини, - зауважив голова облдержадміністрації. – Військові бережуть нашу державу, а ми повинні берегти і якісно відновлювати їхнє здоров’я. Вірю, що така співпраця покращуватиме медичене забезпечення для буковинських військових».

Майстер-клас з чернівецькими медиками провів головний лікар медичного центру «ЕМЕК» полковник ВПС Ізраїлю доктор Гілем Хіршхорн.

Фахівці обговорили подальші кроки взаємодії між установами для проходження підвищення кваліфікації персоналу Чернівецького військового госпіталю у медичному центрі «ЕМЕК».

За матеріалами прес-служби Чернівецьокї ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews