На Буковині відзначили День Державного Прапора України

23.08.2018 19:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Під Державний Гімн України та Гімн українських націоналістів, котрий виконали учасники зібрання, піднято Державний прапор України та червоно-чорний прапор визвольних змагань.

Відтак, під патріотичне «Слава Україні!» колона у складі керівництва області та міста, волонтерів, учасників АТО, родин наших краян – Героїв Небесної Сотні, Героїв, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність держави на східних кордонах України, ліцеїстів, добровольців, членів товариства політв’язнів та репресованих, громадських активістів з розгорнутими полотнами двох прапорів пройшла двома головними площами нашого міста – від Соборної до Центральної площі.

На Центральній площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбулась урочиста церемонія підняття великого Державного прапора України. Право підняти Державний Прапор України надано учаснику антитерористичної операції Андрію Пуздряку, дружині Героя антитерористичної операції Оксані Зубжицькій - Редькіній та сину Героя Небесної Сотні Василя Аксенина – Богдану.

Також на знак шани до головного державного символу України прозвучав салют зі стрілецької зброї, а вихованці вокальної студії «Шарм» Центрального палацу культури під керівництвом Людмили Кірнадз виконали композицію «Нам потрібне мирне небо», після чого випустили у небо синьо-жовті кульки.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews