У мерії Чернівців шукають людину на посаду начальника відділу транспорту

28.08.2018 16:13   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівецькій міській раді оголосили конкурс на заміщення вакантних посад начальника відділу транспорту, зв’язку та енергетики управління комунального господарства департаменту ЖКГ та начальника відділу туризму міськради. 

Відповідна інформація розміщена в оголошеннях на сайті Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Також повідомляються кваліфікаційні умови до кандидатів на посаду:

– начальника відділу транспорту, зв‘язку та енергетики управління комунального господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради: громадянство України, освіта: вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра (будівництво та експлуатація автомобільних шляхів; організація дорожнього руху); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років;

– начальника відділу туризму міської ради: громадянство України, освіта: вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років, знання англійської мови та представити концепцію розвитку туризму в м. Чернівці (до 20 сторінок)".

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

– заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

– заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

– 1 фотокартку розміром 3 х 4 см.;

– документи про освіту;

– інформацію про заповнення Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про запобігання корупції";

– паспорт громадянина України;

– довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;

– письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

– військовий квиток (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

– копію трудової книжки.

Кандидати допущені до участі у конкурсі, складають іспит на знання Конституції України, Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції", інших законодавчих та нормативно-правових актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається кадровою службою додатково.

Заяви приймаються з 23 серпня по 23 вересня 2018 року за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1, відділ з питань кадрової роботи, каб. 305, тел. 52-51-00.

Водночас повідомляється, що кадровий конкурс буде проведений 28 вересня о 08.30 у кабінеті №202 Чернівецької міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець