Чернівчани іноді соромляться свого міста (Відео)

01.09.2018 22:43   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Із часів мерства Олексія Каспрука комунальники занедбали центр Чернівців і цю ситуацію потрібно буде змінювати якнайшвидше. Про це у програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив громадський активіст Дмитро Паладян.

«Центр міста погано прибирають. Листя та сміття лежать на Кобилянської, Лук’яна Кобилиці, Буковинській. Там дуже поганий санітарний стан. Такого я давно не бачив. Звичайно, зараз це будуть виправляти. Але кілька років на таке зовсім не звертали увагу. Дуже соромно, коли вулицею Кобилянської у вихідні гуляли делегації з інших міст та країн, від неї спускалися, до прикладу, вулицею Кайндля. А там, біля контейнерного майданчика, без перебільшення, – вагон сміття. Яке, певно, кілька днів не вивозили і не прибирали. Собаки та вітер вміст контейнерів розносили вулицею. Як наслідок, вся вулиця брудна. Така ж ситуація на Вірменській, Шевченка, Фучика. Тобто, за 20 – 30 метрів від вулиці Кобилянської. Зараз це терміново потрібно покращувати. Центр міста повинен бути чистим. Адже це наше обличчя», – заявив Дмитро Паладян.

За матеріалами http://promin.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua