Чернівецький нардеп став «спортивним заступником» Шуфрича

07.09.2018 18:15   Джерело: Факти Чернівці
Опубліковано : Буковинський Новинар

Знаний у минулому спортивними успіхами, потім як бізнесмен, а нині вже як депутат Верховної Ради України (за списком БПП «Солідарність») Владислав Севрюков став заступником іншого нардепа Нестора Шуфрича (Опозиційний блок).

Але заступником Шуфрича чернівецький нардеп став не політичним, а спортивним – Владислава Севрюкова 5.09.2018 р. обрали віце-президентом Федерації стрільби з лука України, яку й після цієї звітно-виборчої конференції надалі очолює Нестор Шуфрич.

Владислав Севрюков, нагадаємо, свого часу виступав у складі збірної України зі стрільби з лука, є майстром спорту міжнародного класу з цього виду спорту. Вже будучи парламентарем, почав, як кажуть, «глибше» цікавитися сучасними проблемами розвитку спорту в Україні, і намагається посприяти покращенню ситуації як на рівні центральної влади, так і у рідних Чернівцях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Факти Чернівці