У Рукшині ОТГ розпочався ремонт автодороги

10.09.2018 21:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В Рукшинській ОТГ розпочався ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення, яка з’єднує населені пункти Хотин – Рукшин – Клішківці – Чернівці та Хотин – Рукшин – Гордівці – Рашків.

У Рукшині мають прокласти два шари асфальту на відрізку 1 кілометр 600 метрів. Кошти для ремонту зазначеної дороги виділено із дорожнього фонду Чернівецької області згідно з Переліком об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах  за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 3131090 у 2018 році, затвердженим Чернівецькою обласною державною адміністрацією. Загальна вартість ремонту – близько 8-ми мільйонів гривень.

 В результаті проведеного Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області тендеру переможцем визначено ПП «ПОЛТАВАБУДЦЕНТР», яке почало виконувати дані роботи і на місці вже працює великогабаритна техніка.

Таким чином, проводячи такі ремонтні роботи Рукшинська ОТГ створює комфортні умови для розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури населеного пункту, що в подальшому призведе до поліпшення автомобільного сполучення.

Заи матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews